پيشگفتار................................................................................................. ۷
۱- مقدمه اي بر توليد توت فرنگي بدون خاك..................................................... ۱۱
۲- كنترل توت فرنگي، فرم رشد، انواع، ارقام و فيزيولوژي.................................... ۲۵
۳- محيط هاي كنترل شده براي كشت بدون خاك (آبكشت) توت فرنگي....................... ۳۵
۴- سيستم هاي آبكشت براي توليد اقتصادي...................................................... ۵۷
۵- پرورش تجاري توت فرنگي.......................................................................... ۹۵
۶- تغذيه توت فرنگي................................................................................... ۱۰۱
۷- تكثير توت فرنگي................................................................................... ۱۲۳
۸- رشد رويشي، گلدهي، گرده افشاني، تشكيل و رشد ميوه.................................... ۱۲۹
۹- كيفيت و طعم توت فرنگي.......................................................................... ۱۴۳
۱۰- آفات و بيماري هاي توت فرنگي هاي آبكشت................................................. ۱۵۱
۱۱- برداشت، عمليات پس از برداشت، بسته بندي و انبارداري................................. ۱۸۹
منابع.......................................................................................................... ۱۹۹
پيوست رنگي................................................................................................. ۲۰۷
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
|