كشت بدون خاك توت فرنگی
نویسنده:
لينت مورگان
مترجم:
دكتر علي تهراني فر - مهندس نويد وحدتي
سال نشر:
۱۳۸۹
صفحه:
۲۱۶
نوبت چاپ:
۱

پيشگفتار................................................................................................. ۷

۱- مقدمه اي بر توليد توت فرنگي بدون خاك..................................................... ۱۱

۲- كنترل توت فرنگي، فرم رشد، انواع، ارقام و فيزيولوژي.................................... ۲۵

۳- محيط هاي كنترل شده براي كشت بدون خاك (آبكشت) توت فرنگي....................... ۳۵

۴- سيستم هاي آبكشت براي توليد اقتصادي...................................................... ۵۷

۵- پرورش تجاري توت فرنگي.......................................................................... ۹۵

۶- تغذيه توت فرنگي................................................................................... ۱۰۱

۷- تكثير توت فرنگي................................................................................... ۱۲۳

۸- رشد رويشي، گلدهي، گرده افشاني، تشكيل و رشد ميوه.................................... ۱۲۹

۹- كيفيت و طعم توت فرنگي.......................................................................... ۱۴۳

۱۰- آفات و بيماري هاي توت فرنگي هاي آبكشت................................................. ۱۵۱

۱۱- برداشت، عمليات پس از برداشت، بسته بندي و انبارداري................................. ۱۸۹

منابع.......................................................................................................... ۱۹۹

پيوست رنگي................................................................................................. ۲۰۷

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved